Blerje e vogla online dating

Rated 3.88/5 based on 600 customer reviews

Per kete qellim gjate muajve Mars-Maj te ketij viti ftohen Sipermareset gra te plotesojne nje pyetesor qe do jete vetem On-line.

S’ka rëndësi nëse ju bëni vetë dizenjime thonjsh, në shtëpi ose në ndonjë sallon, dmth në fushën e pedikyrit apo kujdesit ndaj këmbëve, ju nuk do të doni të hiqni dorë më nga shumë produkte.Ne ju ofrojmë mundësinë, të trajnoheni në njërën prej salloneve tona partnere.Mësoni nga udhëzimet profesionale dhe me eksperiencë, si të bëni art me vlerë, apo të bëni vetë thonj me xhel, dhe të modeloni thonj me akrilik, të vendosni llak tek thonjtë me efektivitet si edhe të mësoni nga të fshehtat e profesionistëve për një manikyr perfekt të stilit „ francez „Pas këtij trajnimi rrënjësor të dizenjimeve të thonjëve , jeni teknikisht i përgatitur drejt rrugës së suksesit.Vlerësime & përvoja të vërteta , ju do të gjeni në profilin tonë e Komi , ku ne kemi marrë vulën e artë nëpërmjet opinioneve pozitive të klientëve.Produktet tona për artin perfekt të thonjëve, të cilat tregohen nëpërmjet kësaj, që gjatë forcimit nuk lind asnjë nxehtësi, janë të gjitha të çertifikuara dhe pa acid metakrilik, duke mos e prishur thoin natyral.

Leave a Reply